keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Minun ajatuksiani: Vihaisen äidin mietteitä, osa 2

Luin tämän uutisen ja että minua taas sieppaa!!!

Alkuperäinen uutinen: Korjataanko homekoulut? Puolueiden puheenjohtajat vastasivat (ESS 4.3.2017)

Kuntavaalien alla kovasti luvataan laittaa homekoulut kuntoon. Lauantain 4.3.2107 kuntavaalipaneelissa Lahdessa puhuttiin muun muassa koulujen mittavista sisäilmaongelmista.

"Uusien, sisäilmaongelmaisten koulujen asiaakin on jo viety eteenpäin. Hallitus on päättänyt tehdä selvityksen, joka käsittelee sitä, mitä julkiselle rakentamiselle voidaan tehdä, että lisäongelmilta vältytään."

Ja taas selvitetään, näitä selvityksiä ja puheita rakennuksista, korjauksista jne riittää. Mutta koska puhutaan ihmisistä, lapsista. Miten turvataan lasten opetus ja terveys näissä sairaissa kouluissa? Ongelmat ovat aivan varmasti päättäjien tiedossa, kyllä hekin varmasti uutisia lukevat. Kukaan ei puhu näistä meidän arkea koskettavista asioista. Meidän lapset tarvitsevat opetusta nyt, ei sitten kun rakennukset joskus on kunnossa. Ei kaksikymppisenä enää kuulu suorittaa peruskoulua. nubmk,jo

Hyvät Suomen kansanedustajat, ministerit ja puolueiden puheenjohtajat!
kuva: Vihaisten äitien
arkistosta

Hallituksen tulisi kiireesti puheiden ja selvitysten sijaan järjestää sairaiden lasten perusopetus kuntoon. Nämä lapset ovat Suomen tulevaisuus, peruskoulun suorittaminen on heidän oikeutensa ja avain tulevaisuuteen. He maksavat terveinä ja koulutettuina Sinunkin eläkkeesi. Meillä ei ole varaa syrjäyttää yhtään lasta!

Näin vaalien alla kaikki puolueet ovat yhtä mieltä, että homekoulut on laitettava kuntoon. Miksi tämä ei näy paikallisella tasolla? Puolueethan näissä paikallisissa valtuustoissa toimivat, eikä tieto ole kulkenut paikallistasolle asti? Miksi me vanhemmat joudumme eri paikkakunnilla taistelemaan lastemme terveyden, opetuksen ja oikeuksien puolesta?

Annamari Karhu, vihainen äiti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti