lauantai 4. helmikuuta 2017

Mahdollisuus kirjoittaa!

Haluaisitko kertoa teidän perheen tarinan?

Houkuttelisiko kannanoton kirjoittaminen sisäilmaongelmaisissa kouluissa kärsivien lasten puolesta?

Koulujen sisäilmaongelmat ovat aihe, joka puhututtaa erityisesti nyt kuntavaalien lähestyessä. Me Vihaiset äidit haluamme tuoda päättäjien tietoon sisäilmaongelmaisissa kouluissa oireilevien ja sairastuneiden lasten kokemuksia. Tarjoammekin mahdollisuuden teille vanhemmille - tai lapselle/nuorelle itselleen - kertoa juuri teidän tarinan näiden asioiden parissa kamppailusta. Tarinat julkaistaan tällä blogisivustolla tunnisteella homekoulutarina. Yhteystiedot tarinoiden lähettämistä varten sekä tarkemmat ohjeet mm. yksityisyyttä koskien löytyvät tämän julkaisun lopusta.

Lisäksi julkaisemme nyt blogisivullamme vapaamuotoisia kirjoituksia/kannanottoja sisäilmateemaan liittyen tunnisteella ajatuksiani. Voidaksesi kirjoittaa aiheesta, sinulla ei tarvitse olla omia homekoulussa sairastuneita lapsia, vaan riittää kun haluat jakaa näkemyksiäsi muille ja herättää keskustelua. Emme liioin edellytä sinun olevan "vihainen äiti", vaan voit yhtä lailla olla vaikkapa isä, kummi, insinööri, naapuri, täti tai opettaja. Yhteystiedot kannanottojen lähettämistä varten löytyvät julkaisun lopusta.
Voit lähettää kirjoituksesi sähköpostitse osoitteeseen vihaisetaidit@gmail.com, tai yksityisviestinä Facebook-sivumme kautta. Viestin voi otsikoida tunnisteella "homekoulutarina" tai "ajatuksiani".

Voit kirjoittaa joko nimimerkillä tai omalla nimelläsi. Jos haluat käyttää nimimerkkiä, muistathan lisätä nimimerkkisi tekstin loppuun.

Mikäli kerrot tarinaanne lapsen puolesta, kysythän lapselta luvan kirjoittamiseen ja pidät huolta, että lapsen yksityisyys säilyy. Harkitse tässä tapauksessa erityisen tarkkaan, kirjoitatko omalla nimelläsi vai nimimerkillä.

Kirjoitusten oheen meillä on tarvittaessa oikeus lisätä lukemisen keventämiseksi teemaan sopivia kuvia arkistostamme.

Tarkistamme kirjoitusten asiallisuuden ja pidätämme oikeuden olla julkaisematta kirjoituksia, joiden katsomme sisältävän sivuillamme julkaistavaksi sopimatonta tekstiä.

Kaikki tekstit blogisivulla ovat julkisia, ja Vihaiset äidit jakavat niitä myös muilla sosiaalisen median kanavillaan. Linkkejä kirjoituksiin voidaan liittää myös esimerkiksi päättäjien tai kuntavaaliehdokkaiden suuntaan mahdollisesti lähteviin yhteydenottoihin.


Tehdään yhdessä yhteistä asiaa näkyväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti