lauantai 20. elokuuta 2016

Tarina nimen takana

Meiltä on kysytty, ovatko myös isät tervetulleita mielenosoitukseen, mikä tietysti tietysti kumpuaa nimestä Vihaiset äidit. Haluammekin hiukan avata, mistä tuossa nimessä on kysymys.
Vihaiset äidit ei suinkaan tarkoita kulmat kurtussa rähisevää naislaumaa. Se on enemmänkin suuttumuksen kanavoimista sisäilmasairaiden lasten asiaa edistäviin tekoihin. Nimi ei ole tuulesta temmattu, vaan sillä viitataan ilmaisuun, jota professori Tuula Putus käytti Ylelle antamassaan haastattelussa.
"Koulujen ongelmille ei näy loppua, mutta toivoa Putus näkee. Se on vihaisissa äideissä."
Ja mitä tulee isien osallistumiseen, niin mielenosoitukseen ovat erittäin tervetulleita isät, isoisät, sedät, enot, isoäidit, lapset, kummit ja kaikki sisäilma-asioista kiinnostuneet!

1 kommentti:

  1. Hyvä asia ja niin monia perheitä koskettava.Pitäisi ottaa myös samanlainen juttu työntekijöiden työpaikalla altistumisista.Ei saisi olla vihainen,mutta jokaisella on oikeus realistisiin ,aitoihin tunteisiin,koska se vaikuttaa lapsilla ja aikuisilla pitkälle elämään.Saa olla loukkaantunut.Rikotaan elämä jo alkupelissä,mutta kysymys on pitkälle rahasta,koska kaikkea pitäisi jo uusia ja varat menevät grynderien plakkareihin.Yhteistä vastuunkantoa tarvitaan.Tuula Putus on oikealla asialla.Se on Kereudili-pöpö,joka sairastuttaa ym.Näkymätöntä: monet tietämättömät päättäjät ja vaikka tietävätkin,peittelevät ongelmaa.Osallistukaa mahdollisimman moni:Sairastuin itse työpaikalla ja kukaan ei myönnä,Liittonikin hylkäsi.Yritän vielä taistella.Onnea asialle.

    VastaaPoista